maanantai 25. helmikuuta 2019

TURNAUSRAPORTTI - Hurmos voitto ja hurja tappio


Alku – TFT 3-1
Aamun varhaisottelusta ei panoksia puuttunut, kun suoran putoajan paikalta ulos mielivä turnausjärjestäjä TFT oli pakkovoittojen edessä säilyttääkseen mahdollisuutensa ensi kauden sarjapaikasta kolmosessa. Alku puolestaan mielii jatkoa kaudelle ja seurahistoriallista karsintapaikkaa sarjaporrasta ylemmäksi, mutta karsintapaikalle on kovaa tungosta kolmen muun joukkueen huohottaessa niskaan muutaman pisteen päässä. Ottelun tärkeys näkyi kummankin joukkueen kurinalaisissa otteissa kahden erän päättyessä maalittomana, kunnes Alku viimein onnistui ensimmäisenä maalin teossa. Tiukka taistelu johtoasemassa loppuun asti, kahdesta alivoimasta huolimatta näytti halua ja asennetta voittaa aina niin rakas vihollinen TFT. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa koettu viime hetken sulaminen ja pistemenetys sai nyt suloisen kuitin.
Jose Suonpää 1+0
Timo Mäkinen 1+0
Miikka Rantanen 1+0
Kalle Suonpää 0+1
Timo Peltonen 0+1
Vesa Lundström 0+1
Antti Seppänen (18/19)
----
Soittorasia IV – Alku 9-1
Ailantelevasti aiemmissa otteluissaan pelannut Soittorasia oli selvästi pitänyt jonkun asteen kriisikokouksen ja kerännyt mukaan kaikki kynnelle kykenevät pelaajansa. Jo valmiiksi kapealla kokoonpanolla turnaukseen lähtenyt Alku sai Jobin postia väliajalla, kun sairaslista kasvoi yhdellä lisää. SR sai otteluun lentävän lähdön sen onnistuessa pyörittämään vajaalukuista vastustajaansa ja sylkiessään neljä maalia heti avauserässä. Toinen eteni maalittomana pelin hieman taantuessa, kunnes lisäloukkaantumisen vuoksi Alun pelaajisto kaveni entisestään. Viimeisessä erässä SR:n kolmen kentän murskaava hyökkäysvoima ja punaisen puolustuksen väsy alkoi näkyä murhaavasti huonoina ratkaisuina ja huolimattomana pelinä. Päivän panokset loppuivat selvästi ensimmäiseen koitokseen ja valitettavan rumat lukemat täytyy kuitata pakollisena tilastotappiona.
Jose Suonpää 1+0
Antti Takala 0+1
Mikko Helin (6/9)
Antti Seppänen (19/25)
----
Runkosarjan päättävä turnaus pelataan 16.3. Tamppi Areenalla Hervannassa. Tällöin vastaan asettuvat sarjajumbo SCR ja nousukahinoissa mukana taisteleva Vincemus. Otteluiden mennessä jälkeen vähän ristiin, päivän tappio ei vaikuttanut juurikaan Alun sarjatilanteeseen vaan taistelu elää vielä ja lopullinen sijoitus on edelleen omissa käsissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti