sunnuntai 24. helmikuuta 2019

TURNAUSRAPORTTI - Sarjapaikka varmistettu!

KalvKe - Alku 2-2
Lauantain kärkiottelu eteni odotetun tarkasti. Alku sai otteesta heti kiinni ja palloa hallitessa onnistui siirtymään 2-0 johtoon ensimmäisen erän aikana. Vastustaja kuitenkin rankaisi yksittäisistä pallon menetyksistä harmillisesti juuri kahden ensimmäisen erän lopuilla. Viimeisessä erässä Alulle tarjottiin voiton avaimia kahden ylivoiman muodossa, mutta viimeinen niitti jäi iskemättä. Kauden kummatkin kohtaamiset päättyivät tasan, joten keskinäinen paremmuus jäi ratkomatta. KalvKe jatkaa sarjakärjessä neljän pisteen karkumatkalla sarjakakkoseen, Alkuun.
Alku - LäySä 5-0
Iltapäivän ottelussa LäySä oli selkeä vastaantulija, jonka kapea pelaajamateriaali ei pystynyt missään vaiheessa haastamaan tarkasti ja hyvällä asenteella puolustanutta Alkulaumaa. Tasoero näkyi vastustajan lukuisina rikkeinä ja jäähyinä, joten loppulukemat tulostaululla päätössummerin jälkeen olivat täysin ansaitut. Maalilla Antti Seppänen pelasi kauden avausottelunsa ja nappasi vaivattomasti nollapelin. Alun noustessa sarjataulukon kakkoseksi ja alakerran joukkueiden pelatessa sopivalla tavalla ristiin matka alempaan karsintapaikkaan kasvoi yhdeksään pisteeseen, joten sarjapaikka on turvattu seuraavalle kaudelle ennen kahta viimeistä turnausta.