torstai 21. maaliskuuta 2019

TURNAUSRAPORTTI - Kauden päätös

Alku – SCR 7-5

Päätösturnaus alkoi pirteästi ennakkossa päätavoitteeksi povatun Vesa Lundströmin maalitilin avautuessa ylivoimahyökkkäyksen päätteeksi. Kekän hartioilta hyppäsi kivitalon kokonen apina ja tärkeä avausmaali avitti pelin hallinnan Alun haltuun. Toisen erän suvantovaiheesta huolimatta johtoasema kesti loppuun asti ja maalilla loistanut Antti Seppänen piti kahdella torjutulla rangaistuslaukauksella SCR:n tasoitushaaveet tavoittamattomissa.
Vincemus – Alku 7-4
Runkosarjan päätösottelussa panoksena oli sarjan kakkostila ja nousukarsintapaikka kakkoseen. Ottelu eteni hyvin tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen pelatessa rohkeaa hyökkäyspeliä, mutta Toni Vesalan kolmannen erän alun 4-3 kavennuksen jälkeen Vincemus takoi neljän maalin kaulan jota Alun oli mahdoton kuroa kiinni. Saappaat jalassa loppuun asti marssittu toinen kohtaaminen siirsi tappion myötä sijoituskamppailun muiden joukkueiden kätösiin.
Antti Takala 0+2
Toni Vesala 1+0
Miikka Rantanen 1+0
Lauri Ryhtä 0+1
Antti Seppänen (19/26)
----
Alun otteluiden jälkeen pelattu SR IV-Vincemus päättyi hieman soputasapeliltä haiskahtavaan pistejakoon, jolloin sarjataulossa kaikki kolme joukkuetta päätyivät tasapisteisiin. Keskinäisten otteluiden ja niiden maalisuhteiden vuoksi Alun lopullinen sijoitus on neljäs. Forssan Alun salibandyhistorian korkein sarjasijoitus juontaa hyvästä asenteesta ja sitoutumisesta joukkueen sisällä, ahkerasta harjoittelusta ja ennakkoluulottomasta pelirohkeudesta. Pelillisesti otettiin suuri askel eteenpäin ja ensi kaudella tullaan näkemään entistä kovempi Alku.
Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille sen menestyksen mahdollistaneille!